Registeren
Persoonlijk begeleider 25 jaar Groningen | Groningen 0611142025 Floordewi@hotmail.nl

Begeleiden doe je met je hart! En niet volgens een boekje.

Professionele begeleiding vanuit het hart:).

Dag mensen!

Mijn naam is Floor, in februari ben ik afgestudeerd als persoonlijk begeleidster in de maatschappelijke zorg. Ik heb ervaring met jongeren/kinderen met een verstandelijke beperking Hechtingstoornissen, gedragsproblematiek , stoornissen in het autistisch spectrum en leerstoornissen. Hiernaast heb ik ook gewerkt met risicogroepen meiden in de leeftijdscatagorie 11 t/m 18 jaar en heb ik verschillende mensen begeleid zoals een meneer op leeftijd met schizofrenie.

Ik ben op zoek naar een betekenisvol parttime baantje en het werken als PGB-begeleider, samen met iemand één op één spreekt mij zeker aan, omdat ik denk dat je op deze manier vertrouwen kunt creëren en echt iemand kunt helpen.

Ik ben iemand die oplossingsgericht werkt en altijd streeft naar vooruitgang bij de mensen waarmee ik werk. Ik ben niet snel bang om een uitdaging aan te gaan en geef niet snel op. Met mijn 23 jaar zit ik vol energie en is mijn aanbod groot. Ik ben voor alles in! Of je nou op zoek bent naar iemand om je te helpen in het huishouden, je sociale contacten te onderhouden of gewoon zo nu en dan iets leuks doen met zijn tweeën.

Ik kijk uit naar jullie reacties!

Met vriendelijke groet,

Floor

Neem per mail contact op: