Registeren
Persoonlijk begeleider 29 jaar Groningen | Groningen 0611142025 Floordewi@hotmail.nl

Begeleiden doe je met je hart! En niet volgens een boekje.

Professionele begeleiding vanuit het hart:).

Dag mensen!

Mijn naam is Floor. Ik heb ervaring met jongeren/kinderen met een verstandelijke beperking gedragsproblemen, gedragsstoornissen , stoornissen in het autistisch spectrum en leerstoornissen. Hiernaast heb ik ook stage gelopen met risicogroepen meiden in de leeftijdscatagorie 11 t/m 18 jaar en heb ik verschillende mensen begeleid o.a. volwassenen met een psychische aandoening. Na mijn afstuderen in 2018 heb ik een periode als ZZP persoonlijk begeleider met cliënten gewerkt. Maar omdat ik in 2018 moeder werd, inmiddels van 2 gezonde meiden van 1 & 3 ben ik er een tijd tussenuit geweest.

Inmiddels kriebelt het weer om wat terug te geven aan de mensen. Het moeder worden heeft me een nieuwe mindset omtrent het leven geschonken. Een waar dankbaarheid en rust op de voorgrond is getreden en dit ontstane platform van rust, aandacht, tegenwoordigheid en geduld, zou ik graag zien overvloeien in de begeleiding.

Ik kan in het moment kijken wat de cliënt nodig heeft en vervolgens methodisch werken waar nodig. Soms heeft een cliënt niet de zoveelste evaluatie nodig, maar gewoon iemand die even luistert.

Ik kijk uit naar jullie reacties!

Direct contact

  • Hidden