Registeren
Peter 59 jaar Gelderland | Nunspeet

Zeer ervaren begeleider, specialist moeilijk verstaanbaar gedrag

Mijn naam is Peter Bronkhorst, ik ben opgeleid Agogisch werker en heb ruim 25 jaar werkervaring in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en in de jeugdzorg.

In mijn werkzame leven heb ik mij vooral gericht op het begeleiden van mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag en mensen met een stoornis in het Autistisch Spectrum.  Hierin heb ik veel ervaring opgedaan, zowel met groepen als met individuele begeleiding.   

Naast mijn achtergrond als werker in de zorg, ben ik kunstschilder met een eigen Atelier en Galerie, ik combineer echter tot op heden beide werkgebieden door 1 a 2 dagdelen per week mensen met een zorgbehoefte te begeleiden vanuit een PGB. Dit kan door creatief bezig zijn (schilderen, tekenen)  maar ook vele andere activiteiten.

Mijn motto is altijd;  doe maar gewoon..  ik maak contact vanuit gelijkwaardigheid en probeer van daaruit aan te sluiten bij datgene wat een cliënt nodig heeft.  Moeilijke situaties zijn vaak onnodig maar helaas niet altijd te voorkomen , de ervaring heeft mij geleerd dat een begripvolle grondhouding en blijven wie ik ben  de meest lastige situaties het hoofd kan bieden.  Het belang van kijken naar de persoon achter het gedrag is daarin mijn uitgangspunt .  Ruimte , rust , duidelijkheid en begrip zijn de pijlers van mijn manier van begeleiden.  

Ik heb de ruimte , gelegenheid, het enthousiasme en de kennis om wellicht ook voor uw specifieke vraag een passende vorm te bieden. De begeleiding kan bij mij plaatsvinden maar ook in uw eigen omgeving.

Met vriendelijke groet,

Peter Bronkhorst

Direct contact

  • Hidden