Registeren
Pgb Judith van Laere 38 jaar Zuid-Holland | Gouda 0627576930 pgbjudithvanlaere@yahoo.com

Persoonlijk begeleider in de thuiszorg. Sensitief, duidelijkheid, autisme, taal-spraak, picto’s, gebaren.

Beste lezer!
Bij deze wil ik me graag even aan u voorstellen zodat u een idee heeft wie ik ben.
Ik ben een sensitief, eerlijk en betrouwbaar persoon die na 12,5 jaar werken in de jeugdhulpverlening op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Ik heb altijd op groepen gewerkt en heb ervaring in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Ik ben op zoek naar werk waarin ik mensen kan ondersteunen in hun hulpvraag. Ik sta open voor verschillende doelgroepen! Ik heb onder andere heel veel ervaring in autisme, laag en hoog begaafdheid, algehele ontwikkelingsachterstand, taal en communicatieproblemen.
Als ik me ergens goed bij voel, ben ik trouw aan waar ik voor sta. Ik werk zelfstandig maar kan ook goed samenwerken, luisteren en overleggen met de ander, heb oog voor detail en vind het fijn om anderen te helpen in hun ontwikkeling op wat voor manier dan ook!
Ik rook niet, drink niet, heb ervaring met verschillende stoornissen, coaching en begeleiding, heb een diploma in kinder EHBO en ondersteunde gebaren in het onderwijs, ik ben rustig maar gezellig van aard. Ik heb meerdere cliënten maar ben dinsdag(ochtend) nog beschikbaar in Gouda e.o. Graag tot ziens!

Direct contact