Registeren
Myriam 54 jaar Limburg | Bocholtz www.physiatrica.nl

Persoonlijke vertrouwde thuisbegeleiding/coaching en verzorging. Geregistreerd zorgverlener KIWA. Kwaliteit met hart en passie. Elke dag je eigen dag!

Thuisbegeleiding is een speciale vorm van thuiszorg, waarbij u geholpen wordt bij het vinden van oplossingen voor uiteenlopende problemen in het dagelijkse leven. Het organiseren van huishoudelijke taken, structuur aanbrengen in uw dagelijkse bezigheden, ervoor zorgen dat de rekeningen betaald worden, het creëren van sociale contacten en het ondersteunen in de opvoeding en verzorging van kinderen. Ook wordt er voorzien in uw vraag naar persoonlijke verzorging. Samen met u zorgen wij ervoor dat u het dagelijkse leven weer zelfstandig kunt oppakken. Als PGB-houder maakt u de keuze met wie u wilt samenwerken.

Als coach en thuisbegeleider biedt ik u persoonlijke begeleiding en bij het zelfredzaam worden en het ondernemen van activiteiten. De begeleiding en/of verzorging wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften, zodat u geholpen wordt op de manier die voor u het beste werkt.  Thuisbegeleiding werkt immers het beste wanneer u zich vertrouwd en veilig voelt in uw eigen omgeving!
Daarnaast is vanuit mijn vakgebied natuurgeneeskunde en coaching mijn specialisatie het begeleiden en coachen van kinderen met speciale behoeften. In een vrijblijvend gesprek zoeken wij samen naar de invulling van uw individuele wensen voor uzelf en/of uw kinderen.

De voordelen:

  •  eigen regie
  •  persoonlijke aandacht voor wensen en behoeften
  •  een persoonlijke klik voor een vertrouwd en veilig gevoel in uw eigen omgeving
  •  vaste begeleiding
  •  gericht op zelfredzaamheid
  •  begeleiding voor partner en naasten

 

Indien gewenst wordt een zorgdossier aangemaakt, waarin de voortgang van de begeleiding wordt bijgehouden.

Ik ben Geregistreerd Zelfstandig Ondernemend Zorgverlener bij KIWA/Mijn Keurmerk (Keurmerk ZOZ). Mijn diensten vallen onder het klachtrecht van Solopartners. U vind nadere informatie op mijn website: www.physiatrica.nl

Uitgebreide EHBO-kennis en een licentie als instructeur reanimatie voor volwassenen en kinderen behoren tot mijn kennispakket.

Heeft u behoefte aan persoonlijke en stimulerende begeleiding? Neem contact op voor een nadere kennismaking!

Elke dag je eigen dag
‘Gewoon jezelf zijn’

 

Direct contact

  • Hidden