Registeren
power4allcoaching Noord-Brabant | Dongen paul van ostayenstraat 54, Dongen 0618168478 power4allcoaching@gmail.com https://power4allcoaching.nl

coaching en begeleiding

Ik ben Miriam, echtgenote en moeder van 2 kinderen en eigenaar van een coachpraktijk. Als coach werk ik behalve aan probleemvermindering vooral aan welzijn en persoonlijke ontwikkeling. Ik heb met heel veel plezier bij mensen gewerkt en geholpen bij de ondersteuning en begeleiding, zowel in het huishouden als ondersteuning in het welzijn van de mens. Ik zit al meer dan 20 jaar in de zorg en kan erg goed zelfstandig werken. Momenteel ben ik enkele uurtjes werkzaam als agogisch medewerker bij de GGZ. Naast dit werk ben ik ook actief in individueel begeleiden van mensen. Ik vind het erg leuk om mensen te helpen in hun zelfredzaamheid en begeleid hen daarbij zodat het leven weer meer zin en structuur krijgt.
Ik ben erg stipt, geduldig, begripvol en zorgzaam. Volgens mijn vrienden ben ik spontaan en vrolijk, altijd op tijd en verantwoordelijk. Ik kan me goed aanpassen en inleven en vind het erg belangrijk dat men oprecht en respectvol met elkaar om gaan. Verder ben ik sportief en dansen is mijn passie. Thuis vind ik rust met het spelen van een spelletje op de computer en tuinieren. Als je graag nog meer van me weten wil, dan kom ik graag langs voor een kennismakingsgesprek.

Direct contact

  • Hidden