Registeren
Gaby 48 jaar Zuid-Holland | Gorinchem www.praktijktrots.nl

Ervaren persoonlijk begeleider (MZ4/GZ)

Geen mens is hetzelfde, geen lichaam is hetzelfde, geen situatie is hetzelfde.

Mijn naam is Gaby de Jong (man, geb.1974), zzp-er in de zorg h.o. de naam: Praktijk Trots

Praktijk Trots geeft persoonlijke begeleiding, ondersteuning en verzorging aan mensen met een verstandelijke – en/of lichamelijk beperking, en/of andere specifieke zorgvraag. Het betreft hier persoonlijke begeleiding en ondersteuning op het gebied van wonen, werken, leren, spelen, sporten, beleven en ontspannen. Door te werken met mensen met een beperking heb ik o.a. ervaring opgedaan met: autisme, nah, adhd, moeilijk verstaanbaar gedrag, hechtingsproblematiek, verstoorde prikkelverwerking, motorische klachten, verschillende syndromen, e.v.a.

Als gediplomeerd persoonlijk begeleider (medewerker maatschappelijke zorg) en als vader van een dochter met niet aangeboren hersenletsel (NAH), heb ik aardig wat jaren ervaring opgedaan in de zorg van mensen met een (verstandelijke) beperking. Sinds 2002 zijn wij belast met de extra zorg voor onze dochter als gevolg van een trauma. Daarnaast ben ik vanaf 2009 werkzaam geweest als (persoonlijk) begeleider in de gehandicaptenzorg binnen de intensieve sector. Vanaf 2015 heb ik besloten deze kennis en ervaring voort te zetten binnen de werkzaamheden van praktijk Trots!

Praktijk Trots is een combinatie van behandeling en begeleiding (twee eerder verworven competenties die ik heb gebundeld). Dit betekent dat ik een massagepraktijk aan huis heb en daarnaast ambulante begeleiding verleen op locatie. Ook zet ik regelmatig de combinatie van behandeling en begeleiding in waarbij ik mensen met een beperking of stoornis leer te ontladen en te ontspannen. Dit vergroot o.a. de eigen lichaamsbeleving, het mentale en fysieke welbevinden, en het zelfvertrouwen.

Mocht mijn profiel u aanspreken, en mocht ik mogelijk iets voor u kunnen betekenen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. We kunnen dan vrijblijvend de mogelijkheden bespreken.

Met vriendelijke groeten, Gaby de Jong.

Direct contact

  • Hidden