Registeren
QoreCare Flevoland | Naarden

Gemotiveerde begeleider/zorgverlener!

Welkom op mijn profiel!

Ik ben een zeer gemotiveerde begeleider met een MEGA zorghart! Door de verkregen kennis uit studie en persoonlijke ervaringen beschik ik over (voor mij) belangrijke eigenschappen, zoals; ruimdenkendheid, transparantie, empathie, sportief en nog veel meer.

Ik heb ervaring met het begeleiden/verzorgen van kids, jongeren en volwassenen met lichamelijke en verstandelijke beperkingen. Denk hierbij aan; ASS, EMB, LVB, NAH en alles wat onder deze categorieën valt.

Ik kan al veel maar heb nog niet alle handelingen verricht. Echter leer ik snel omdat ik instructies goed tot mij kan nemen en niet bang ben.

Mijn kracht is het goed kunnen ‘lezen’ van mensen hun behoeftes, afstand te nemen waar nodig en aanpassen in communicatiestijl, hierdoor ervaart men mij als betrouwbaar en worden cliënten graag door mij begeleid. En het bevorderen van zelfredzaamheid en emotionele regulatie.

Ook wel benoemingswaardig zijn mijn “twee rechter handen met groene vingers eraan”. Vóór mijn carrièreswitch heb ik veel gewerkt in de bouw, sloop, schoonmaak, als glazenwasser en als hovenier. Dus voor klusjes in en rondom het huis mag u mij ook altijd inzetten.

En daarbij sta ik er elke dag weer voor open om meer te leren!

Tot snel!

Direct contact

  • Hidden