Registeren
Robert Zuid-Holland | Koudekerk a/d Rijn

Dagbesteding en individuele begeleiding van jongeren

Hoi mijn naam is Robert,

Het is zit heel mijn leven in me om jongeren te helpen en te begeleiden. Mijn passie is om iets voor de jongeren te kunnen betekenen in combinatie met sporten/activiteiten ondernemen.

Momenteel geef ik individuele begeleiding aan 2 jongens en werk ik daarnaast bij een zorgboerderij/restaurant van Gemiva-SVG Groep met jongeren met een beperking.

In februari dit jaar heb ik de basistraining ”Omgaan met autisme” gevolgd en in april heb ik de training ”Leven met ADHD” gevolgd.

Ik ben erg makkelijk in omgang, heb een rustige uitstraling en kan me makkelijk inleven in jongeren. Ik merk hierin dat jongeren zich makkelijk aan mij kunnen binden. Voornamelijk de gedeelde interesses zoals sporten en hobby`s helpen hierbij. Dit is ook waar ik de focus voornamelijk op leg tijdens het begeleiden.

Ik woon samen met mijn vriendin in een rustig dorp met een rustige omgeving. Wij hebben hier een erg fijn sociaal netwerk van vrienden en familie.

Spreekt mijn verhaal je aan, twijfel dan niet om contact op te nemen. Het is vaak toch fijner om elkaar even persoonlijk te spreken.

Een CV en/of een Verklaring Omtrent Gedrag kan ik eventueel toesturen.

Fijne groet,

Robert
Amigo Activo

Direct contact

  • Hidden