Registeren
Rosalie 41 jaar Zuid-Holland | Den Haag jongerenindepraktijk.nl

Mag ik jou(w zoon of dochter) gaan begeleiden?

Graag begeleid ik jou(w zoon of dochter) in allerlei aspecten van het leven. Ik heb veel ervaring met het activeren, ondersteunen en structuren. Mijn kwaliteiten zijn luisteren, geduld, activeren, aanvoelen waar iemand behoefte aan heeft, grapjes maken, aanpakken. 

Itijdnes mijn studie psychologie en specialisatie Kinder- en Jeugdpsycholoog heb ik heel veel kennis opgedaan van kinderen en jongeren. In mijn werkervaring met kinderen en jongeren heb ik geleerd te luisteren, geduldig te zijn, duidelijk te zijn. Ik deed veel leuke dingen, maar leerde kinderen en jongeren ook zelfredzaam/zelfredzamer te zijn en plezier te hebben. 

In mijn werk als coordinator bij een huiswerkbegeleidng leerde ik om structuur aan te brengen en goed te plannen. Bovendien heb ik hier geleerd hoe ik anderen kan leren leren. 

Sinds 2007 heb ik mijn eigen praktijk waarin ik jongeren begeleid naar een studiekeuze en scholieren en studenten help bij het aanleren van studievaardigheden. 

In 2012 werd ik moeder en toen kreeg de kennis en ervaring die ik had weer een andere lading, het ging een stukje dieper. Nu weet ik veel beter hoe het is om kinderen te hebben, wat het met je doet als er iets met je kinderen is en hoe belangrijk het is om de juiste begeleiding te krijgen,  voor jezelf en voor je kinderen. 

 

Direct contact

  • Hidden