Registeren
Roy 51 jaar Gelderland | Ede

HBO opgeleide hulpverlener(SPH) met 17 jaar ervaring binnen de jeugd, verslaving en psychiatrische zorg. Ik werk activerend en resultaatgericht.

Na 16 jaar op een groot aantal diverse plekken te hebben gewerkt, heb ik nu gekozen voor hulp vanuit PGB. Door de lange ervaring in het werken met mensen heb ik inmiddels de (on)mogelijkheden van de hulpverlening  ontdekt en daar mijn eigen invulling aan gegeven. Daarbij werk ik voornamelijk vanuit mijn hart, terwijl mijn kennis en ervaring me ondersteuning bieden om het gedrag van de client te begrijpen en hier samen verandering in aan te brengen. 

Clienten omschrijven mij als een echt en eerlijk mens met het hart op goede plek. Ik probeer mensen oprecht te begrijpen door door hun gedrag heen te kijken. Achter dit gedrag zit namelijk heel vaak een motivatie. Door te werken aan deze oorzaak zie je dat het gedrag dan mee verandert. 

Hoewel gesprekken erg zinvol kunnen zijn om samen met clienten te kijken naar wat er anders kan, gaat mijn voorkeur uit naar het doen van activiteiten. Dit kan van alles zijn, maar is altijd gericht op het vergroten van de zelfstandigheid van de client. Zo gebruik ik mijn vaardigheden als kliminstructeur vaak om het zelfbeeld van clienten te vergroten. Ook het overwinnen van angsten is een belagnrijke tool om mensen na de begeleiding zelfstandiger in het leven te laten staan. Maar ook activiteiten als leren koken, het vinden van een prettige hobby of dagbesteding zijn voor mij zaken waar ik invulling aan kan geven. 

Kinderen met autisme en adhd zijn mijn specialisatie. Door mijn jarenlange werk in de open, gesloten en besloten jeugdzorg heb ik voldoende handvatten ontwikkeld om bijkomend gedrag te begrijpen en om te buigen. 

Bel me eens op als je wilt weten of ik wat kan betekenen in jou of jullie hulpvraag. 

 

Ik sta ingeschreven bij het SKJ(Stichting Kwaliteitsregister Jeugd) onder nummer:  110019525

Als je doorklikt op deze link kun je meer lezen over mijn ervaringen:

https://www.linkedin.com/in/roy-oswald-ab184a64?trk=nav_responsive_tab_profile

Direct contact

  • Hidden