Registeren
Rene 40 jaar Gelderland | Dinxperlo www.linkedin.com/feed/

Gespecialiseerd in het begeleiden en ondersteunen van kinderen, jongeren en volwassenen met psychiatrische problemen en/of gedragsproblematiek.

“Professionaliteit, flexibiliteit en kwaliteit staan altijd centraal. Ik zie iedere opdracht als een unieke uitdaging die mijn maximale aandacht en inzet verdient.”

René van Halderen – RvH Coaching
Zelfstandig Zorgprofessional (ZZP)

Gespecialiseerd in individuele begeleiding en groepsbegeleiding voor kinderen, jongeren en volwassenen met psychiatrische problemen en/of (ernstige) gedragsproblemen. Inzetbaar voor acute roosterproblemen van milde tot zeer zware begeleidingsbehoefte. Van dagbesteding tot 24-uurs zorg in zowel Jeugdzorg, GGZ als PGB.

Kennis, kunde en ruime ervaring: dat mag u van mij verwachten. Bovendien ben ik oplossingsgericht, praktisch ingesteld, ondernemend en begrijp ik als geen ander dat het belang van de cliënt centraal staat. Mijn doel is een tevreden opdrachtgever en dit kan naar mijn mening alleen maar als de kwaliteit van de hulpverlening optimaal is. Elke opdracht is een unieke uitdaging. Als zorgprofessional begeleid ik uw opdracht van A tot en met Z en zet ik dat ene stapje extra, zodat de voortgang van het zorgproces gegarandeerd blijft.

Door mijn huidige functie bij De Hoenderloo Groep en als ZZP'er heb ik ervaring opgedaan in zeer uiteenlopende doelgroepen op het gebied van (ernstige) gedragsproblemen of psychiatrische problematieken zoals hechtingsproblematiek ODD – (CD), ADHD, autisme-spectrumstoornissen (ASS), angst/dwangstoornis en schizofrenie.

Ik vind het een mooie uitdaging om jongeren en (jong)volwassenen te begeleiden in hun ontwikkeling. Bij deze begeleiding kijk ik naar de mogelijkheden in plaats van de beperkingen. Daarmee wil ik ze laten ervaren dat ze vaak nog veel meer in hun mars hebben dan ze zelf denken.

Voor inzicht in mijn volledige CV en mijn beschikbaarheid kunt u mij bereiken via info@rvhc.nl of telefoonnummer 06-20063536.

Met vriendelijke groet,
René van Halderen
RvH Coaching

Direct contact

  • Hidden