Registeren
Samen Sterk opvang & ondersteuning Friesland | Leeuwarden 0626295781 samensterk-opvang@hotmail.com Https://www.samensterk-opvangondersteuning.nl

Goede zorg stopt nooit

Bij ons kunnen kinderen terecht met passende hulpvragen, ontwikkelingsbeperking en gedragsstoornis. De ondersteuning die wij bieden is per kind erg verschillend. Ieder kind is uniek en heeft zijn/haar eigen kwaliteiten. Samen willen we de uitdaging aangaan om de kwaliteiten te herkennen en te gebruiken om nieuwe kwaliteiten te ontwikkelen. In dat proces is niet de beperking/gedragsstoornis het uitgangspunt, maar is het individu en zijn/haar omgeving dat.

Het inschakelen van begeleiding kan een tussenoplossing zijn, als men de stap naar een instelling, woongroep, speelleergroep, kinderopvang o.i.d. te groot vindt. De stap naar ons (kleinschalig) kan laagdrempelig zijn, en kan voor ouders net die ondersteuning bieden, die soms even nodig is. De begeleiding is er voor het kind maar ook voor het gezin. Het gezin staat centraal, het welzijn van het kind staat voorop.

Direct contact

  • Hidden