Registeren
Pauline 55 jaar Friesland | Tjerkwerd www.dagbestedingsamen1.nl

Kleinschalige & landelijke dagbesteding waar mens en dier Samen 1 kunnen zijn en wederzijds respect, geborgenheid en eenheid van groot belang is.

Dagbesteding "Samen 1" staat voor:
Dagelijks samen zijn, samen werken, samen genieten op een rustige, landelijke locatie waar mens en dier Samen 1 kunnen zijn. Waar het niet belangrijk is wat je wel of niet kunt, maar waar het beste in een ieder naar boven komt. Waar je jezelf mag zijn of je nu meehelpt in de stallen, liever werkt in de moestuin, lekker gaat schilderen of lezen,  lekker met de dieren knuffelt of leuk creatief bezig bent. 

Het is allemaal goed; elkaar respecteren, dat is wat wij een ieder willen leren.

Wij zijn een dagbesteding waar vooral "kleinschaligheid, geborgenheid en persoonlijke aandacht" centraal staan.

De dagbesteding is ontstaan nadat wij iemand met PDDNOS met een PGB bij ons aan het werk hadden. Dit was een zeer positieve ervaring van beide kanten, waar we nog vaak aan terug denken. Tevens heb ik in het verleden assistentie verleend bij zwemlessen met kinderen met verstandelijke beperking en Down Syndroom.

Al eerder kreeg ik van vrienden te horen; dat jij geen dagbesteding of zorgboerderij opstart, echt iets voor jou ! Op dat moment was ik  " er nog niet klaar voor " . Nu is de tijd daar en ben ik dol enthousiast en bruis ik van de ideeen.

Gesteund door 2 vrijwilligers, waarvan 1 een gediplomeerd EHBO-er / BHV-er,  kan/wi ik per dag niet meer dan max. 5 a 6 mensen ontvangen op de dagbesteding. Zodat niemand opgaat in de menigte maar er voor iedereen genoeg tijd en persoonlijke aandacht is.

Het is mogelijk om bij ons 1 of meerdere dagdelen af te nemen m.b.v.  uw PGB budget. Vervoer is na overleg eventueel te regelen. Beschikt u niet over een PGB budget maar wil u wel gebruik maken van onze dagbesteding ? Dat kan , neem contacct met ons op via telefoon of via onze de mail: info@dagbestedingsamen1.nl

Wij staan ook op de WMO aanbestedingslijst van de gemeente Sudwestfryslan en Littenseradiel.

Direct contact

  • Hidden