Registeren
Selective Care Flevoland | Almere ntjonaong@gmail.com http://www.selectivecare.nl

Persoonlijk begeleider (pgb)

Na ruim 3 jaar ervaring heb ik besloten om voor mijzelf te gaan werken als ZZP’er, omdat ik zo meer zorg en aandacht kan bieden. Een vast gezicht en goede klik vind ik heel erg belangrijk en vormt voor mij de basis van goede zorg, naast kennis en ervaring. De afgelopen jaren was ik werkzaam als persoonlijk begeleider in de GGZ en begeleidde ik volwassenen in hun thuissituatie bij: regie voeren, verbeteren van de zelfredzaamheid, leren omgaan met diagnose/problematiek, sociaal netwerk en financiën. Ik gun iedereen een zelfredzaam en gelukkig leven en ondersteun jou graag om dit samen te bereiken.

Ik ben ervaren in de begeleiden bij NAH, autisme, trauma’s en psychiatrische problematieken. Mijn ervaring met schuldhulpverlening, het sociaal wijkteam, geriatrie & acute opnames hebben een goede basis gelegd voor mijn werk. Ik voer geen ADL taken uit.

Ik beschik over een HBO diploma Social Work & autisme spectrumstoornissen. Zowel in mijn werk als privéleven ben ik sociaal, betrokken, geduldig en flexibel. Open en oprechte communicatie is voor mij belangrijk.

Direct contact

  • Hidden