Registeren
SenGeO 53 jaar Gelderland | Arnhem www.sengeo.nl

SenGeO biedt mantelzorgondersteuning, assistentie, begeleiding en coaching aan kwetsbare volwassenen en senioren.

Vul uw leven niet met jaren, maar uw jaren met leven!

Hallo! ik ben Susan, een open, stabiele, positief ingestelde vrouw die onder alle omstandigheden goed kan functioneren en presteren.

Als Sociaal Pedagoog ben ik gedurende 24 jaar werkzaam binnen de Zorg en Begeleiding van kinderen, jongeren, kwetsbare volwassenen en senioren met een (meervoudige)handicap, autisme,  Niet Aangeboren Hersenletsel, verstandelijke beperking, psychosociale/ psychische problematiek, of ADHD/ ADD. Ik ben begonnen in de zorg als pedagogisch medewerker en verzorger, later als leidinggevende en coach. Eigenschappen die bij mij passen zijn; "het leven aangenaam maken",  “een beroep doen op de jeugdigheid van mensen”, "organiseren en structureren", "creatief en buiten kaders denken"……voor alles is een oplossing.

De veranderingen in de Zorg en de ingewikkeldheid ervan, de verwachting dat iedereen zijn eigen zelfredzaamheid behoudt of vergroot, eigen regie voert en de participatiemaatschappij…. Hebben mij geïnspireerd om SenGeO op te zetten. Ik wil zorg, begeleiding en ondersteuning bieden op een menselijke niet al te ingewikkelde manier. Kwaliteit bieden is mijn tweede natuur. SenGeO is er dan ook voor iedereen die op zoek is naar iets méér.

Ik kan me voorstellen dat het onwennig is om een onbekende te benaderen, ik verwacht echter dat u dit gevoel snel kwijt zult zijn. Ik ben extrovert en relatie bouwend. Ik pas me dan ook moeiteloos aan in nieuwe omgevingen en aan andere mensen.  Ik heb als hulpverlener regelmatig ervaren dat mensen zich bij mij gauw op hun gemak voelen, er ontstaat snel een klik en een vertrouwensband.

Kosten kunnen uit eigen middelen of uit een Persoons Gebonden Budget (PGB) worden voldaan. Voor PGB val ik onder 'Formele Hulpverlener', ik ben dan ook in het bezit van een AGB-code. Particuliere Zorgkosten + bijkomende kosten komen in veel gevallen in aanmerking voor teruggave via de belastingdienst.

Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten!!

Direct contact

  • Hidden