Registeren
SONAS 38 jaar Noord-Brabant | Veghel 0628922904 sonasvoorkinderen@outlook.com http://sonasvoorkinderen.nl

Lieve gezinsondersteuner die graag bijdraagt aan jullie gezinsgeluk!

Lieve ouders/verzorgers,
Wanneer je kinderen hebt, zijn er genoeg zorgen door de dag heen. Als je daarnaast een kind met een beperking hebt, zijn de zorgen vaak dubbelop. Graag zou ik een bijdrage willen leveren aan jullie gezinsgeluk, zodat jullie zorgen af en toe even wat minder zijn. Of nog mooier, even weg zijn….

Ik heb heel veel ervaring met kinderen en jongeren met en zonder beperking door mijn werk bij Kentalis. Kentalis is specialist op het gebied van communicatie en daarom is geen enkele hulpvraag teveel of raar.
Ik heb mijn eigen bedrijf en bied (PGB)-begeleiding, verzorging en ondersteuning en coach in het gezin waar nodig.

De reden dat ik voor mezelf ben begonnen is dat ik meer eigen verantwoordelijkheid wilde hebben en ik wil meer 1 op 1 werken met mensen.
Door bezuinigingen in de zorg komt de cliënt steeds meer aandacht tekort en wordt er veel van een medewerker verwacht op het gebied van doelen en afspraken. Doordat je weinig echte aandacht kunt bieden, vallen de doelen daarbij in het niet. Met mijn bedrijf sta ik voor echte aandacht, een bijdrage leveren aan de gezondheid en vooral aan het geluk van een cliënt op welke manier dan ook.

Direct contact

  • Hidden