Registeren
Sten 39 jaar Zuid-Holland | Bodegraven www.stent-up.nl

Begeleiding, coaching of simpelweg iemand die luistert en weet hoe je mensen kan motiveren, stimuleren en inspireren

Hoi,

Ik ben Sten Turk en ik ben Specialist in Geluk en een Somnambulistische Specialist. Daarnaast ben ik Advanced Conversational Hypnotist. Ik ben ook ervaringsdeskundige en gespecialiseerd in onbewust en moeiteloos afvallen en stoppen met vervelende gewoontes zoals: nagelbijten, tandenknarsen, krabben zonder dat je kan stoppen.

Verder kan hypnose effectief worden toegepast op: Acceptatie, Afwijzing, Angst, Assertiviteit, Carriere, Contact, Depressie, Eenzaamheid, Eten, Fobie, Geluk, Gewicht, Gezondheid, Loopbaan, Motivatie, Onzekerheid, Pesten, Stress, Veranderingen, Vertrouwen, Werkdruk, Werkloos, Zelfvertrouwen

Ik leer mensen om (zelf)vertrouwen te hebben in zichzelf en om hun doelen te realiseren. Ook kan ik je leren om snel en effectief door je problemen heen te gaan en deze op te lossen.

Ik help jongeren en volwassenen bij het begeleiden van hun proces, daarbij coach ik ze ook. 

Werkwijze: Ik gebruik allerlei tools om je doelen te realiseren. Als je niet weet wat die doelen en uitdagingen zijn komen we daar samen zeker achter. Met hypnose kan je eigenlijk alles te lijf gaan en/of je onderbewuste het werk laten doen en tot nieuwe inzichten komen. Problemen bestaan niet. Alleen uitdagingen.

Wanneer u hiervan gebruik van wilt maken kunt u contact opnemen

 

Direct contact

  • Hidden