Registeren
Stichting GoSports Zuid-Holland | Rotterdam Triathlonstraat 15 0103335080 info@gosportsenplezier.nl https://www.gosportsenplezier.nl/dagbesteding

Dagbesteding

Opzoek naar een leuke, sfeervolle ontspannen dagbesteding met oog voor individuele aandacht?! Dan bij je bij GoSports aan het goede adres!

Een vaste structuur en het hebben van een zinvolle invulling is voor eenieder van groot belang. Echter is het niet voor iedereen mogelijk deze zelf invulling te geven. Bij (belevingsgerichte) dagbesteding staat het samen doen en plezier beleven bovenaan. Daarnaast is er aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling op pedagogisch (educatief) en sociaal vlak. De structuur begint al bij de dagstart welke wij doen aan de hand van het dagbord.

Het bieden van veiligheid, structuur, sfeer en individuele aandacht staan centraal. Belevingsgerichte dagbesteding gaat uit van de wensen en behoeftes van de cliënt, wij stemmen de begeleiding hierop af. Dit doen wij door middel van professionele begeleiding welke uitgaat van een respectvolle en rustige benadering. Wij bieden een huiselijke en vertrouwde sfeer en werken met kleine groepen. Op deze wijze kunnen wij in- en ontspanning goed afwisselen, wat ervoor zorgt dat er niet te veel prikkels ontstaan. Met een breed scala aan activiteiten.

Direct contact

  • Hidden