Registeren
Judith 2023 jaar Noord-Holland | Hoogkarspel www.coachpraktijkwijsamen.nl

Ondersteunende begeleiding aan kinderen/jongeren met een beperking.

Mijn naam is Judith , ik ben getrouwd en mijn gezin bestaat uit een tweeling en een pleegzoon met een verstandelijke beperking.
Als Sociaal Pedagogische Hulpverlener heb ik jarenlang gewerkt in de gehandicapten zorg en daarna ben ik beleidsmedewerker en locatiemanager geweest in de kinderopvang.
Ik ben voor mezelf begonnen omdat ik het het interessant vind om met individuele mensen te werken en opzoek te gaan naar hun kwaliteiten.
Omdat ieder mens anders is en een andere zorgvraag heeft bied ik zorg op maat aan.
Ik heb veel ervaring in het werken met kinderen en jongvolwassene met een verstandelijke beperking en kinderen met autisme zoals PDD-NOS, Asperge. Daarnaast begeleid ik kinderen en jongvolwassene met ADHD, ADD.
Ik werk met een aantal kinderen via de methode Contact gericht Spelen en Leren, waarbij het doel is om het contact met het autistische kind te versterken en vervolgens op een ontspannen manier het kind effectief en doelmatig te stimuleren op verschillende ontwikkelingsdomeinen, zoals de sociaal emotionele, motorische of cognitieve ontwikkeling.
In mijn eigen praktijk begeleid ik kinderen in de schoolleeftijd die problemen ervaren op sociaal- emotioneel gebied.
Daarnaast bied ik hulp aan jongvolwassene die zelfstandig begeleid wonen. Hierbij zijn o.a de doelen dat ze leren hun huis op orde te houden, zelfstandig leren boodschappen te doen en gezond leren koken.

Direct contact

  • Hidden