Registeren
Studio-Colore Groningen | Groningen Tuinbouwstraat 11 06-51994233 at.timmer@gmail.com

zeer ervaren begeleider en behandelaar werkzaam in Drenthe en Groningen bij u thuis of in de studio te Groningen

Mijn naam is Anita en ik werk in mijn praktijk Studio- Colore bij mensen thuis of in mijn studio aan huis. Ik ben opgeleid als psychiatrisch verpleegkundige, beeldend vaktherapeut en beeldend kunstenaar. Ik kan bijvoorbeeld levensloopbegeleiding bieden, hulp bij de dagelijkse structuur en dagindeling en/ of het leren omgaan met de diagnose. Maar alles is bespreekbaar ; ik probeer maatwerk te leveren op uw hulpvraag. Er kunnen creatieve werkvormen ingezet worden of bijvoorbeeld vegetarisch met je koken of we gaan samen de natuur in (wandelcoaching). Een werkmodel voor mij is de Positiev Gezondheid van Machteld Huber. We kunnen ook uitjes maken naar musea, voorstellingen of concerten. Ik heb o.a. veel ervaring met ASS, AD(H)D, Depressie, Burn-out, Rouwverwerking, Genderproblematiek en Chronische ziekte. Ik kan goed samenwerken met de betrokken instanties.
Sinds 1996 heb ik mijn praktijk en ik zou het heel fijn vinden als u mij uitnodigt voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken wat ik voor u kan betekenen.
Ik ben KIWA gecertificeerd wat een vereiste is om een PGB toegekend te krijgen en ik voldoe aan alle kwaliteitsnormen voor hulp van de WMO/PGB.
For not natives: I also speak English and German fluently.

Direct contact

  • Hidden