Registeren
Studio Steigerhout 46 jaar Utrecht | Woerden www.studiosteigerhout.nl

Leuk en afwisselend werk in een meubelmakerij!

Hoi!

Leuk dat je deze advertentie bekijkt

Sinds begin 2014 geven wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om zich binnen Studio Steigerhout te ontwikkelen en een mooi vak te leren. De werkzaamheden bestaan uit schuren, grondverfen, opruimwerkzaamheden, schroeven en mee naar klanten om meubels te bezorgen. Wij doen hier niet aan stress, dus lekker ontspannen je dingetje doen. Gevoel voor humor vinden we leuk, maar is geen vereiste.

Over ons:

Studio Steigerhout is een creatieve onderneming die zich liever niet laat vergelijken met andere aanbieders van steigerhouten meubels. We varen onze eigen koers en proberen onderscheidend bezig te blijven. We halen dan ook het meest plezier en voldoening uit het maken van maatwerkproducten die passen bij onze klanten. Daarbij proberen we echter trouw te blijven aan onze eigen stijl.

De klanten die we bedienen komen zowel uit het particuliere circuit als uit het zakelijke. De afgelopen jaren hebben we samengewerkt met interieurarchitecten, zijn onze meubels te zien geweest op SBS6 en hebben we menig huiskamer en bedrijfsruimte mogen voorzien van stijlvol meubilair.

Heb je affiniteit met hout en spreekt het bovenstaande je aan, stuur dan gerust een bericht. Je hoeft niet persé ervaring te hebben, je wordt hier goed ingewerkt.
Ik hoor graag van je!

Met hartelijke groet,

Niels
Studio Steigerhout

Direct contact

  • Hidden