Registeren
Superkids Coaching 42 jaar Zuid-Holland | Gouda Kievitstraat 15 O644479667 annemarie@superkidscoaching.nl https://superkidscoaching.nl/

Begeleiding op school/ coaching

Mijn naam is Annemarie, getrouwd met Chris en pleegmoeder van Celine (5 jaar oud). Ik ben kindercoach van beroep met een eigen kindercoachpraktijk genaamd Superkids Coaching. Ik ben gecertificeerd Bikkeltrainer en richt mij voornamelijk op het vergroten van zelfvertrouwen en weerbaarheid bij kinderen in de basisschoolleeftijd. Ook kunnen ouders bij mij terecht met hun opvoedvragen.

Daarnaast heb ik 12 jaar gewerkt met jongeren/mensen met een verstandelijke beperking. Ik heb o.a gewerkt op het Voortgezet Speciaal Onderwijs op een auti/structuurgroep en op diverse woongroepen. Mijn karakter is te omschrijven als praktisch, empathisch, geduldig, betrouwbaar en enthousiast. Ik ben goed in het neerzetten van een duidelijke structuur en het ontwerpen van picto-systemen. Ook vind ik heldere en open communicatie belangrijk voor een goede samenwerking.

Ik kan op scholen begeleiding bieden aan kinderen die extra ondersteuning vanuit PGB nodig hebben. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om via PGB een coachtraject of training af te nemen bij mij. Na schooltijd ben ik wat minder flexibel in verband met de zorg van onze eigen pleegdochter.

Mocht je vragen hebben, neem gerust contact op.

Direct contact

  • Hidden