Registeren
Talent Moment Noord-Holland | Alkmaar Van Ostadelaan 172 0657098916 info@talent-moment.nl https://talent-moment.nl

Begeleiding op maat bij Talent Moment Alkmaar

Talent Moment is een kleinschalige, creatieve dagbesteding voor talenten met een verstandelijke beperking in en rond Alkmaar. In een huiselijke sfeer wordt er een zinvolle, gezellige en creatieve dagbesteding geboden. Zo zijn er per dag maximaal drie talenten en hebben wij flexibele openingstijden. Halen en brengen is mogelijk.

Aanbod:
Individuele begeleiding
Begeleiding in kleine groepen (dagbesteding)
Naschoolse opvang
Eetgroep jeugd
Zelfstandigheidstraining

Ideaal in coronatijd door de kleine groepen, blijft open bij (gedeeltelijke) lockdown. Weekend- en avondbegeleiding blijft mogelijk op aanvraag. Kom gratis een proefdag of dagdeel meekijken

Mijn naam is Elyse en ik ben het gezicht achter Talent Moment. Ik woon in Alkmaar samen met mijn vriend Elian en onze twee schildpadjes. Ik ben ergotherapeut van beroep en neem de visie van het vak mee in mijn bedrijf, hierdoor spelen participatie en zelfstandig handelen een grote rol in mijn werk. Ik werkte al een aantal jaar als individueel begeleider bij jongvolwassenen met een verstandelijke beperking toen ik in 2019 Talent Moment begon. Ik doe dit werk met veel liefde, enthousiasme en passie en ik merk dat ik dit ook terug krijg van de talenten.

Direct contact

  • Hidden