Registeren
Tamara 43 jaar Flevoland | Almere

In je eigen kracht door paardenkracht; begeleiding met paarden of (een combinatie van) ambulante begeleiding op alle leefgebieden.

Hallo, ik ben Tamara. Inmiddels heb ik heel wat jaartjes werkervaring opgedaan binnen de hulpverlening en ik heb met verschillende doelgroepen gewerkt. Als ik niet aan het werk ben, breng ik het liefste mijn tijd door met mijn 3 lieve paardjes. Omdat ik weet hoe ontspannend, ontstressend en soms ook confronterend het kan zijn om met paarden samen te werken, wil ik dit graag inzetten in mijn begeleiding. Ook mensen die geen ervaring hebben of gewoon niet veel hebben met paarden, kunnen veel voldoening, ontspanning, en vooral leer, halen uit het omgaan met paarden.

Ik bied begeleiding in combinatie met paarden in de vorm van dagbesteding, coaching en sociaal/emotionele- en psychosociale ondersteuning (psychisch welbevinden), net wat voor u belangrijk en nodig is. Behalve de begeleiding met paarden, ben ik ook als ambulant begeleider inzetbaar (dus bij u thuis). Ik kan u ondersteunen bij onder andere uw administratie, financien, het aanbrengen van dagstructuur en daginvulling, het aanleren van vaardigheden in het dagelijks leven/functioneren, sociaal emotionele ondersteuning, en het vergroten van een sociaal netwerk. Een combinatie van ambulante begeleiding met de begeleiding met de paarden is ook mogelijk.

Ik richt mij voornamelijk op jongeren en volwassenen met psychische of psychiatrische problematiek en/ of licht verstandelijke beperking en/of autisme. Als u nieuwsgierig bent geworden, hoor ik het graag. Dan kom ik (kostenloos en vrijblijvend) voor een oriënterend gesprek.

Direct contact

  • Hidden