Registeren
Tilly's Hulp-Klus-Zorgdiensten Limburg | Geleen www.facebook.com/tillyshk/?ref=aymt_homepage_panel

Bij Tilly’s kunt u terecht voor zorg op maat wanneer U dat nodig heeft; – Persoonlijke verzorging / verpleging – Huishoudelijke zorg – Klusdien

Beste,

Bij Tilly’s kunt u terecht voor zorg op maat wanneer U dat nodig heeft;

– Persoonlijke verzorging / verpleging
– Huishoudelijke zorg
– Klusdiensten

In de huidige tijd hebben veel mensen met of zonder beperkingen steeds minder tijd en steeds meer hulp nodig van buitenaf. Na jarenlange ervaring in vrijwel alle werkvelden binnen de gezondheidszorg hebben wij onlangs de stap gezet om binnen de zorg te gaan werken. De voornaamste reden hiervoor is dat de cliënt in de hedendaagse zorg niet meer centraal blijkt te staan.

Als verpleegkundige kan mijn collega  een eigen invulling geven aan de zorg en zorg verlenen zoals zorg hoort te zijn namelijk persoonlijk en niet tijdsgebonden.

In ons  werk staan ervaring, professionaliteit, rust en humor centraal. Wij bieden  flexibiliteit, omdat het werken in de zorg geen 9 tot 5 baan is!
Zodoende hebben  wij Tilly's opgericht. Mijn collega en ik willen graag deel uit maken van het feit dat mensen langer in hun eigen leefomgeving kunnen blijven wonen.
Graag komen mijn collega of ik een keer vrijblijvend bij u langs om te kijken of we hulp of zorg u uit handen kunnen nemen.

Wij hoor graag van u!

Met vriendelijke groetjes,
Michelle Tillmanns

Tilly’s
Pontoisestraat 16
6164 GB Geleen
+31 6 29 310 100
tillyshk@gmail.com

 

Direct contact

  • Hidden