Registeren
Tomis+ Noord-Holland | Alkmaar

Cliënt ondersteuner met ervaring

Ik ben Mirjam, ik woon met mijn man, 2 kinderen en pleegzoon in Alkmaar. Ik heb de opleiding sociaal pedagogische hulpverlening gedaan en ben o.a. werkzaam geweest als coördinator bij Humanitas, gezinswerkster bij bureau jeugdzorg en begeleider en personeelswerver bij stichting de Wielewaal. Als gezinswerker ondersteunde ik gezinnen bij het oplossen van uiteenlopende problemen en het duurzaam verbeteren van de situatie voor ieder gezinslid. Uitgaan van de mogelijkheden van het gezin.
Bij de Wielewaal had ik 9 logeerlocaties onder mij gehad en kwam daardoor veel op locatie waar ik in contact stond met recreatieleiders, vrijwilligers en deelnemers. Deze deelnemers hadden persoonlijke verzorging en begeleiding nodig door bijvoorbeeld gedragsproblemen. Ik ben regelmatig achterwacht van activiteiten geweest waar ik allerlei problemen moest oplossen, hetzij praktisch als gedragsmatig.
Ik zie mijzelf als een vrolijk, positief persoon met de nodige humor. Ik weet van aanpakken en sta mijn mannetje en kan goed luisteren en met feedback omgaan. Weinig dingen zijn mij te gek.
Vanaf 1 april 2022 ben ik volledig werkzaam als zzp’er als begeleider en cliëntondersteuner voor volwassenen mensen die volledig of grotendeels hun eigen regie voeren

Direct contact

  • Hidden