Registeren
Ubuntu Zorg Noord-Holland | amsterdam 0641901539 ubuntuzorg@outlook.com

Begeleidster omgeving Amsterdam

Ik ben Leila en woon in Amsterdam. Ik werk al vanaf 2001 in de zorg als vrijwilliger, stagiaire en betaalde kracht. Ik heb de opleiding SPH afgerond aan de HVA. Ik heb gewerkt met mensen met een verstandelijke beperking, een psychiatrische achtergrond en de laatste jaren werk ik met mensen die een licht verstandelijke beperking hebben met bijkomend problematiek (psychiatrie, NAH, verslaving, ASS). Ik werk al sinds 2018 als ZZP-er.

Ik heb de laatste jaren mensen met name ambulant begeleid. Bij de een is dat hulp met administratie en instanties en bij de ander gericht op dagbesteding; even uit hoofd en uit huis. Samen activiteiten ondernemen bijvoorbeeld. Vanaf 1 september heb ik een kleine ruimte in Amsterdam waar ik 1 op 1 begeleiding kan aanbieden in alle rust en met spelletjes gericht op ontspanning en/of ontwikkeling, koken/bakken en of creativiteit.

Ik ben flexibel en betrouwbaar, hardwerkend en houd van mijn werk. Ik heb meerdere referenties op aanvraag.

Ik heb bewust gekozen voor de naam Ubuntu Zorg. Ik ben Zuid Afrikaanse. Ubuntu is een Afrikaanse begrip die min of meer neerkomt op het principe dat “Ik ben omdat wij zijn”. We hebben elkaar nodig in het leven.

Direct contact

  • Hidden