Registeren
Uw butler thuis Zuid-Holland | Delft 0645662059 Monicaru3@gmail.com

Ambulante begeleiding en ondersteuning

Ambulante zorg, begeleiding en ondersteuning van de cliënt en hun mantelzorger(s).

Tot 2011 heb ik ruim 10 jaar bij Stichting Ipse de Bruggen gewerkt bij verschillende locaties, vnl. binnen de dagbesteding. Daarna ben ik gaan werken voor de SWOP in Pijnacker-Nootdorp. Dit werk heb ik destijds gecombineerd met mijn vertaalwerkzaamheden.
Als aanvulling op mijn huidige werkzaamheden ben ik eind 2019 gestart met 1 op 1 begeleiding bieden aan kinderen en volwassenen met een PGB (als zzp’er).
Ik werk ook met ouderen die zelfstandig thuis wonen maar hulp nodig hebben met bepaalde dagelijkse dingen zoals: boodschappen doen, opruimen, een wandeling maken (met de rolstoel), was opvouwen, tandartsbezoek, oefeningen doen die de fysio voorschrijft, eten maken, stimuleren tot eten en drinken, de vaatwasser in- of uitruimen, een luisterend oor, een troostende schouder en veel gezelligheid. Af en toe een uitje, enz. Dit wordt afgestemd in overleg met de klant en de betrokken familieleden.

Op dit moment ben ik op zoek naar nieuwe klanten. Neem contact om vrijblijvend een afspraak te plannen om kennis met elkaar te maken.
Ik hoop iets te kunnen betekenen voor uw gezin en/of familielid.

Met vriendelijke groet,
Mònica Ruscalleda

Direct contact

  • Hidden