Registeren
Uw Eigen Hofdame Gelderland | Purmerend 06-34187401 okxenvanrijn@upcmail.nl https://uweigenhofdame.nl

Uw Eigen Hofdame

Als Uw Eigen Hofdame begeleid ik voornamelijk ouderen in hun dagelijks leven en laat ik ze graag onbezorgd genieten van de mooie dingen in het leven. Daarnaast heb ik ook ervaring met chronisch zieken en kinderen.

Ik heb jarenlange ervaring met de ziekte van Parkinson, dementie en het autistisch spectrum. Respect, empathie en zorgzaamheid zijn voor mij de basis om in de individuele behoeftes van mijn klanten te voorzien. Ik doe dat met de nodige humor, creativiteit en vrolijkheid. Ik kan goed improviseren en mensen begeleiden met het omgaan met hun ziekte en processen als accepteren en loslaten.

De begeleiding van u of uw naaste kan op onregelmatige of regelmatige basis zijn. Zowel thuis als uit, zoals naar een museum, dokter of privé aangelegenheden. Ook kunt u diverse organisatie- en administratietaken bij mij kwijt en kan ik de familie representeren, indien dat nodig is. Ik ben flexibel, discreet en uiterst persoonlijk.

Of ik u van dienst kan zijn, weet u alleen als u contact met mij opneemt. Aarzel niet om contact op te nemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Met hartelijke groeten,
Uw Eigen Hofdame Eva

Direct contact

  • Hidden