Registeren
Verpleegkundige Hajar Zuid-Holland | Wateringen 0652785560

Verpleegkundige Hajar, beschikbaar voor PGB Zorgvragers ( kinderen)

Ik ben Hajar, verpleegkundige en zit al 15 jaar in de zorg, dit geeft mij veel voldoening. Ik zorg met passie en liefde en
geef om de mensen waar ik voor zorg. Ik zorg al ruime tijd voor kinderen, vanaf 2015.
Ik ben BIG geregistreerd, bevoegd en bekwaam. Ik heb in het verleden veel in het ziekenhuis gewerkt. Daarna in de thuiszorg, vervolgens in de GGZ en verslavingszorg en sinds 2015 met kinderen in de thuis setting als zelfstandige. Door de brede kennis en ervaring die ik vergaard heb, ben ik er van overtuigd dat dit een meerwaarde is. Nu gespecialiseerde kindzorg en PGB cliënten ( verpleging en begeleiding).
Ik ben daarnaast ook moeder van één zoon van 10 jaar. Ik ben een sterk persoon, die integer en betrokken is. Die goed kan luisteren, stressbestendig is. Ik ben authentiek en ‘zeg wat ik doe en doe wat ik zeg’. Ik ben flexibel,iemand die altijd kwaliteit wil verbeteren, goed kan onderbouwen en kan beargumenteren. Daarbij staat de eigen regie van de client bij mij hoog in het vaandel.
Ik heb een kritische blik waarmee ik de kwaliteit van de zorg wil waarborgen. Ik heb een warme persoonlijkheid en kan goed luisteren. Is dit wat u ik zoekt en nodig heeft, neem dan snel contact met mij op voor een kennismakingsgesprek!

Direct contact

  • Hidden