Registeren
VibeActive Noord-Brabant | Tilburg Ringbaan Oost 4 0683695814 valentijnfranken@vibeactive.nl https://vibeactive.nl

VibeActive – Begeleiding naar een Gezonder en Positiever Leven!

Bij VibeActive bieden we begeleiding aan huis en in onze gym, gericht op fysieke, mentale en sociale fitheid. Ons deskundige team met sport- en zorgachtergrond helpt je een gelukkiger en actiever leven te leiden! We bieden op maat gemaakte begeleiding, helpen bij het opbouwen van een gezonde dagelijkse routine, versterken je zelfbeeld en bieden ontspanningstechnieken. We werken holistisch en zijn gecertificeerd voor kwaliteit en veiligheid in de zorg. Voorafgaand aan de begeleiding heb je een vrijblijvend kennismakingsgesprek en stellen we een plan van aanpak op. We bieden ook hulp bij huishoudelijke taken en administratie. Onze empathische begeleiders met diverse expertises zorgen voor maatwerk en gezonde participatie in de maatschappij!

Waarom kiezen voor VibeActive?
– Begeleiders met een Zorghart: Onze begeleiders zijn sociaal en empathisch, met passie & ervaring voor zorg en welzijn. We zijn bekend met ASS, A(D)HD, LVB & HSP.
– Verschillende expertises: Onze begeleiders hebben verschillende achtergronden en expertises in zorg & sport. Hierdoor kunnen we maatwerk bieden voor iedereen!
– Gezonde Participatie: Onze aanpak heeft al veel cliënten geholpen naar een gelukkiger leven en actieve deelname aan de maatschappij

Direct contact

  • Hidden