Registeren
ViceVersa Care Noord-Brabant | Tilburg https://viceversacare.nl

(Individuele) begeleiding en dagbesteding

Acceptatie kweekt zelfvertrouwen!

Met groot genoegen kondigen wij de opening aan van onze speciaal ontwikkelde dagbestedingsruimte bij ViceVersa Care, zorgvuldig ontworpen ter ondersteuning van jongeren die te kampen hebben met uitdagende omstandigheden en persoonlijke hindernissen.

Als vertegenwoordigers van overheidsinstanties en gemeentelijke autoriteiten begrijpt u ongetwijfeld de noodzaak van op maat gemaakte zorg en ondersteuning voor deze bijzondere doelgroep.

Onze faciliteit biedt een veilige en gestructureerde omgeving waarin jongeren kunnen gedijen te midden van diverse uitdagingen. Met twee afzonderlijke zones elk uitgerust met een uitgebreid scala aan activiteiten, variërend van een gym, gamehoek, muziek- en kunsthoek tot een chillzone, streven we naar het creëren van een stimulerende omgeving die jongeren inspireert, ondersteunt en begeleidt op hun pad naar herstel en groei.

Wij nodigen u van harte uit om deze faciliteit persoonlijk te komen ervaren en samen met ons te werken aan het bieden van hoop en herstel aan de zorgvragers.

Direct contact

  • Hidden