Registeren
Jeffrey 36 jaar Gelderland | Arnhem www.voor-ieder.nl

Oprecht gezelschap en ondersteuning voor ouderen, mensen met een beperking en personen met een (tijdelijk) ziektebeeld. In Arnhem en omgeving.

Mijn naam is Jeffrey Gerrits. Ik ben 27 jaar oud en wonend in Arnhem.

Mijn levensloop heeft mij richting de zorg gestuurd. Naar aanleiding hiervan, ben ik de opleiding SPH (Sociaal Pedagogisch hulpverlening) gaan volgen. Hiernaast heb ik stage gelopen en vrijwilligerswerk gedaan bij verschillende zorgcentra. Tijdens deze periode kreeg ik veel affiniteit met (dementerende) ouderen. Het raakte mij zo erg, dat ik hier iets mee wilde doen. Ik besloot, om vanuit deze motivatie iets voor mijzelf en mijn doelgroepen op te richten.

Het mooie weer komt eraan! Dit leidt niet voor iedereen tot (extra) gezelschap/onderstening. Integendeel zelfs. Samen kunnen wij hier wel voor zorgen! Door bijvoorbeeld een wandeling te maken, bezoek brengen aan een dierentuin/openluchtmuseum, borspellen spelen, hulp bij administratie, hulp/advies in de omgang met een computer enz. (voor de volledige lijst, verwijs ik u graag naar mijn website)

Neem gerust contact op als u vragen heeft of als u openstaat voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek + 1 uur van mijn aangeboden diensten, tegen de helft van het normale uurtarief.

Ik hoor graag van u,

Groet, Jeffrey Gerrits, voor-ieder.

www.voor-ieder.nl

Kvk-nummer: 63390124

Direct contact

  • Hidden