Registeren
Voortgemak iNTENZ-Thuiszorg Overijssel | Hengelo www.voortgemak.nl

Voortgemak en iNTENZ-Thuiszorg voor 24 uur zorg en diensten aan huis.

Voortgemak wil u graag helpen langer zelfstandig te blijven wonen, actief te zijn en niet afhankelijk te zijn van familieleden, kennissen of buren. Voortgemak wil u hierin ondersteunen met betaalbare diensten op maat.

Welke diensten levert Voortgemak?

    Boodschappen doen
    Koken
    Met uw hond uitgaan
    Samen met u winkelen
    Gezelschapsdame of –heer inschakelen
    Klussen in en om het huis oplossen
    Huishouding. U kunt hier denken aan stofzuigen, ramen zemen, wassen en strijken etc.
    Was en strijkservice

Het tarief voor onze diensten is 15 euro per uur inclusief btw.

Voor wie is het?

Voortgemak levert diensten aan mensen met een beperking zoals:

    Mensen met een handicap
    Mensen die chronisch ziek zijn
    Ouderen
    Huishoudens

Hoe werkt het?

Heeft u geen indicatie voor huishouding of wilt u extra uren hiervoor inkopen? Dan biedt Voortgemak een passende betaalbare oplossing. Wij bieden onze diensten aan in een arrangement met een vast uurtarief.
Voortgemak biedt diensten op onder andere particuliere basis. Dit houdt in, dat u geen indicatie nodig heeft. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

 

Huishouding via WMO

 

Voortgemak bied ook huishouding via WMO. Per gemeente kunt u hiervoor het hele bedrag of een gedeelte hiervan vergoed krijgen. Voor huishouding via WMO geld alleen de huishouding. Onze andere diensten leveren wij op particuliere basis. Bij ons kunt u voor € 15 per uur huishoudelijke hulp inkopen. De vergoeding voor de gemeente Hengelo is hiervoor € 136 per 4 weken per huishouden. Doordat wij een lager tarief hanteren kunnen wij u volgens deze berekening 2 uur en 15 minuten huishouding leveren per week. De eigen bijdrage is inkomens afhankelijk. Het kan zijn dat u met uw loon onder het minimumloon zit, dit betekent dat u in de meeste gevallen ook geen eigen bijdrage hoeft te betalen. Voor de vergoeding in uw gemeente, verwijs ik u door naar uw eigen gemeente. Mocht u hiervoor interesse hebben, dan kunnen wij met u samen een aanvraag doen bij uw gemeente. Neem hierover contact met ons op via e-mail: info@voortgemak.nl of bellen met 06-81945727.

 

iNTENZ-Thuiszorg

 

Heeft u thuiszorg nodig? vraag dit dan nu aan via ons aanvraag-formulier. Voor meer info kijk op pagina: http://www.voortgemak.nl/intenz-thuiszorg. iNTENZ-Thuiszorg levert ook 24 uur zorg.

 

Direct contact

  • Hidden