Registeren
welbegrip 64 jaar Flevoland | dronten welbegrip.nl

Welbegrip geeft diverse workshops voor jong en oud .Ik ben gespecialiseerd in autisme. Daarnaast doe ik ook aan coaching.

Bij mijn coaching onderscheid ik vier verschillende groepen met elk hun eigen hulpvraag.

Mensen met een stoornis in het autistisch spectrum
Familie en vrienden van mensen met een AS-stoornis. Als je als ouder te horen krijgt dat je kind een autistische stoornis heeft is dat vaak een bittere pil om te slikken. Nog erger is echter de muur van onbegrip waar je tegenaanloopt als je als ouder je kind zo goed mogelijk probeert te begeleiden. De meeste mensen staan dan klaar met 'goedbedoelde adviezen', waarvan je zelf al lang weet dat deze voor jouw kind niet werken. Maar niet alleen voor de ouders, ook voor broers en zusjes is het moeilijk. Vaak durf je geen vriendinnetjes mee naar huis te nemen omdat je bang ben dat jouw broertje of zusje zich weer zo 'vreemd' zal gedragen.
Met mijn coaching probeer ik een manier aan te reiken om hier mee om te gaan. Door mijn gecombineerde ervaring van zowel moeder als professional kan ik veel tips en trucks geven om zaken makkelijker te laten verlopen.
Mensen die vanuit hun beroep met mensen met een AS-stoornis te maken hebben. Veel zorgverleners, maar ook leerkrachten worden in hun werk geconfronteerd met mensen met een AS-stoornis. Ik kan met mijn coaching helpen om valkuilen te vermijden
Collega's van mensen met een AS-stoornis.

 

Ook geef ik diverse workshops . Gezelligheid staat daarbij voorop. Er even uit en niets aan je hoofd hebben. Deze workshops zijn ook heel geschikt voor jong en oud met autisme,adhd en aanverwante stoornissen.

Direct contact

  • Hidden