Registeren
Wendy 44 jaar Noord-Brabant | Breda www.hoofdzaakcoachpraktijk.nl

(PGB-)begeleiding en coaching van kinderen, jongeren en (jong)volwassenen met een stoornis uit het autistische spectrum.

Ik ben Wendy van der Giessen, 33 jaar, moeder en professioneel coach/begeleider. Ik bied individuele coaching, groepstrainingen Spelcoaching en PGB-begeleiding. Mijn expertise ligt op het gebied van jongeren met AD(H)D. Naast mijn diploma's in onder andere communicatie, AD(H)D-coaching en NLP ben ik tevens ervaringsdeskundig.

Voor PGB-begeleiding kunt u denken aan studiebegeleiding (geen bijles), waarbij het plannen, prioriteren, aanzwengelen en motiveren centraal staat. Ideaal voor middelbare scholieren die moeite hebben: uit zichzelf te starten met huiswerk, de concentratie snel verliezen, overzicht maken en houden lastig vinden, maar wel een gemiddelde tot hoge intelligentie hebben. 

Ook begeleid ik (jong)volwassenen met structuur aanbrengen in hun dagritme, dag,- en vrijetijdbesteding, waarbij (op korte of langere termijn) het vergroten van de zelfredzaamheid centraal staat. 

Direct contact

  • Hidden