Registeren
Werkelijkheid Op Straat Flevoland | Almere Info@werkelijkheidopstraat.nl https://werkelijkheidopstraat.nl

Persoonlijke begeleiding waarbij out of the box wordt gewerkt

Werkelijkheid Op Straat is een jong en enthousiast team dat professionele begeleiding biedt aan (jong) volwassenen met een (licht) verstandelijke beperking en/of psychiatrische en/of psychosociale problematiek. De wensen en mogelijkheden van de individuele cliënt staan bij Werkelijkheid Op Straat centraal.

De ambulante begeleiding van Werkelijkheid Op Straat bestaat uit verschillende vormen van ondersteunende en activerende begeleiding.
Er wordt gewerkt aan probleemgebieden zoals; sociale redzaamheid, probleemgedrag, psychisch functioneren, geheugen- en oriëntatiestoornissen.

De begeleiding richt zich op de mogelijkheden van de cliënt. Een aandoening of handicap wordt hierbij gezien als een gegeven en de ondersteuning richt zich op wat een cliënt wel kan. Middels onze EPDM-methode willen we onze cliënten positief bekrachtigen, gericht op de eigen kwaliteiten. Inzicht in die capaciteiten is nodig. Daarnaast stimuleren wij het positieve zelfbeeld op basis voor de ontwikkeling en de zelfredzaamheid van de cliënt

Direct contact

  • Hidden