Registeren
Cassandra 42 jaar Gelderland | Apeldoorn

Ambulante zorg aan jeugdigen en volwassenen met een verstandelijke en/of psychische beperking

Hallo, ik ben Cassandra, al een lange tijd werkzaam binnen de maatschappelijk zorg en met name aan jong-adolescenten. Ik doe dit werk al jaren met veel plezier en heb sinds kort besloten om gedeeltelijk als zzp'er te gaan werken. Dit met als hoofdreden dat ik meer wil gaan werken vanuit de wensen van de zorgvrager en minder bureaucratie. Dus zoveel mogelijk samen met iemand aan de slag en zo weinig mogelijk tijd achter de computer doorbrengen.

Mijn specialiteiten liggen hem op het gebied van woonbegeleiding, hulp bij alle praktische zaken waar mensen zoals tegenaan lopen, mensen helpen om meer zelfredzaam te worden, op welk vlak dan ook. Daarnaast ligt het coachende karakter van het werk me goed. En probeer daar altijd creatieve oplossingen voor te bedenken. Soms ligt de oplossing in het samen doen van dingen ipv alleen praten over de zaken die niet goed gaan.

Ik heb veel ervaring met mensen met financiële en administratieve problemen. Daarnaast werk ik dagelijks met mensen die te kampen hebben met psychische en psychiatrische problemen en hierdoor vastlopen in hun dagelijkse leven. Daarbij probeer ik actief op zoek te gaan naar de persoonlijke drijfveren van iemand en vandaar uit verder te werken.

Omdat ik mijn bedrijf combineer met mijn andere baan, ben ik niet in staat om hele intensieve begeleiding te bieden aan mensen. Er moet een bepaalde mate van zelfstandigheid en zelfredzaamheid zijn.

Ik sta geregistreerd bij de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd.

Direct contact

  • Hidden