Registeren
Aldura 51 jaar Groningen | Groningen www.zelfwijzer.com

Kunstzinnige PGB Begeleiding (ook voor kinderen een feest!)

Wil jíj op een kunstzinnige wijze begeleiding?
Een begeleiding die niet alleen uiterlijk maar ook innerlijk werkt?
Dan is dit misschien iets voor jou!

Wat is kunstzinnige begeleiding?
Kunstzinnige begeleiding is werken met kunstzinnige middelen zoals tekenen, schilderen en boetseren. Door je eigen creativiteit aan te spreken, ontdek je wat jouw kwaliteiten zijn. En welke gebieden in jou nog aandacht nodig hebben. Het leuke is, dat jij helemaal zelf bepaalt, hoe je het aan gaat pakken!

Hoe werk je?
Aan de hand van opdrachten, die geheel bij jou als persoon aansluiten, werk je met  kunstzinnige middelen. Door bijvoorbeeld te boetseren naar jouw eigen inzicht en tevredenheid, ontdek je vanzelf wat je (nog) nodig hebt. Het gaat niet om het artistieke eindresultaat! Want bij Kunstzinnige begeleiding schenk je vooral veel aandacht aan jezelf.

Voor wie?
Kunstzinnige begeleiding is geschikt voor iedereen die via het Persoons Gebonden Budget (PGB) graag ontdekt, welke kwaliteiten hij of zij heeft. En hierbij zelf centraal wil staan. Je hoeft dus absoluut niet kunstzinnig of creatief te zijn!
Wil je kunstzinnige begeleiding via de PGB? Neem dan contact op met Zelfwijzer.

ZELFWIJZER
Is een bureau dat mensen activeert, stimuleert, motiveert en begeleidt om Zelf (opnieuw) in contact te komen met de eigen innerlijke Wijzer.
Ieder mens heeft zijn of haar eigen Wijsheid in pacht. En kan het beste zelf bepalen, welke weg er wordt bewandeld om (weer) een eigen plek in de maatschappij in te nemen.

Contact
Heb je nog vragen of wil je contact? Bel dan naar 050.5499661 of 06.40377341.
Of mail naar info@zelfwijzer.com
 

Direct contact

  • Hidden