Registeren
Zienswijze training 46 jaar Gelderland | ooij 0626164825 info@zienswijzetraining.nl https://www.linkedin.com/in/renee-hoogen/

Paardencoaching

Ik begeleid mensen doormiddel van het werken met paarden. Je gaat daarbij niet op het paard, maar doet oefeningen met het paard vanaf de grond (naast/ met het paard).
Werken met mens en paard is heerlijk en verhelderend. In het samen buiten zijn, in beweging en in contact ontstaat er altijd wat moois.
Het paard spiegelt heel direct het gedrag van de mens, simpelweg omdat het als kuddedier zijn natuur is om zich af te stemmen op de ander. Het paard reageert niet alleen op het zichtbare gedrag, maar voelt ook haarfijn aan of dat klopt met wat er van binnen speelt. Wat is je intentie en hoe vertaalt zich dat in jouw lichaam en in je gedrag?

De volgende thema’s laten zich mooi vertalen in het werken met het paard:
– Contact maken/ afstemmen
– Leiding nemen
– Gronden
– Vertrouwen geven en ervaren
– Grenzen voelen, aangeven en respecteren
– Uitnodigen en uitdagen

De samenwerking met deze krachtige en tegelijkertijd gevoelige dieren maakt in de meeste gevallen echt iets los bij mensen. Ben je benieuwd wat het voor jou kan betekenen? Je bent van harte welkom om te komen ervaren!

Ik heb 20 jaar ervaring met begeleiding en behandeling binnen de GGZ en ben in 2017 voor mezelf begonnen als coach zingeving en herstel.

Direct contact

  • Hidden