Registeren
Zorgmaatje aan Huis Zutphen / Brummen / Bronckhorst / Lochem Gelderland | Zutphen 0654942000 zutphen@zmah.nl https://zorgmaatjeaanhuis.nl/

Fijne ondersteuning bij u thuis

De overheid simuleert om langer thuis te blijven wonen en ook is het vaak de wens van mensen om zolang als mogelijk in het eigen huis te blijven wonen. Wij als Zorgmaatje aan Huis ondersteunen daarbij. Ik werk in de regio Zutphen en doe dat met veel enthousiasme sinds 1 januari 2023. Al veel cliënten zijn door ons geholpen en steeds meer Zorgmaatjes zijn inmiddels aan de slag. We zijn goed in het maken van de perfecte match waardoor er veel plezier ontstaat zodra Zorgmaatje en cliënt samen komen. Soms is het in een tijdelijke situatie tijdens bijvoorbeeld een revalidatie proces, soms is het juist in een langdurigere duurzame samenwerking als iemand langdurige hulp nodig heeft. Ondersteuning geven we in de vorm van begeleiding bij alle activiteiten in het dagelijks leven. Zodat het leven zoals iemand dat gewend is goed verder kan.
We helpen bij alle voorkomende activiteiten, vaak in combinatie met licht huishoudelijke hulp. Zodat er rust ontstaat thuis; maar ook zodat de eigen (familie) mantelzorgers het langer volhouden.

Graag denken we mee hoe deze individuele zorg thuis ondersteund kan worden. We zijn goed in deze flexibele en betrouwbare dienstverlening.

Bel gerust voor een vrijblijvende kennismaking.

Direct contact

  • Hidden