Registeren
Zorgvilla Kakelbont Friesland | Munein Flokhernepaed 8 0651751969 slvdveen73@gmail.com http://www.zorgvillakakelbont.nl

Zorgvilla Kakelbont

Zorgvilla Kakelbont is een kleinschalige zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking en/ of psychische kwetsbaarheid.

– Wonen
Bij Zorgvilla Kakelbont wonen zes lieve, gezellige vrouwen met een verstandelijke beperking. Er wordt 24-uurs zorg en begeleiding geboden door een klein team, hierdoor ontstaat er een persoonlijke en informele sfeer!

– Dagbesteding
Wij bieden dagbesteding op maat! Ben je sportief, wil je creatief bezig zijn of hou je van de natuur? Het kan allemaal, wij zorgen voor passende dagbesteding voor jou! Vraag naar de mogelijkheden, we hebben momenteel meerdere plekjes vrij!

– Logeren
Je kunt komen logeren door de week en/ of in het weekend! Wij hebben een gezellig appartement beschikbaar waar 24-uurs zorg mogelijk is. Vraag naar de mogelijkheden!

– Ambulante begeleiding
Heb je een hulpvraag? Wees niet bang en neem contact met ons op! Wij komen graag bij je langs om samen te kijken naar de mogelijkheden en passende begeleiding!

Bij Zorgvilla Kakelbont staat de cliënt centraal! We vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. Iedereen is uniek en heeft talenten! We houden van gezelligheid, dus kom je een keertje langs? Je bent welkom!

Direct contact

  • Hidden