Registeren
Ambulantejeugdhulp.nl Zuid-Holland | Leiderdorp Frederik Hendrikplantsoen 30 0648815929 https://ambulantejeugdhulp.nl/#home

Ambulante Jeugdhulp regio Zuid Holland

Ambulante Jeugdhulp is opgericht vanuit een passie voor het werken met jeugdigen. Vanuit het werkveld hebben wij jarenlang ervaring opgedaan binnen diverse instellingen en met verschillende doelgroepen. Hierdoor zijn wij in 2017 gestart als ambulante hulpverleners in Zuid-Holland regio Leiden en omstreken.

Onze passie voor het vak is groot en die willen wij graag uitdragen naar onze jongeren. Voor ons zijn de kernwoorden respect en begrip van groot belang. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering en willen de zorgverleners in direct contact laten komen met de hulpvragers.

Wij bieden menslievende zorg en zoeken samen met de cliënt en het systeem/ouders/verzorgers naar de beste oplossing, met het oog op de persoonlijke situatie. Wij hebben jarenlange ervaring in het bieden van opvoedingsondersteunende en maatschappelijke hulp aan jeugdigen met een verstandelijke beperking en gedragsproblematiek. Wij streven ernaar om onze zorg toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht achtergrond en cultuur. Ook zoeken wij de samenwerking op met verschillende instanties en organisaties om onze zorg te blijven verbeteren. Als zorgverleners hebben wij een meldingsplicht en kunnen wij doorverwijzen naar andere zorgaanbieders.

Direct contact

  • Hidden