Registeren
Danielle 30 jaar Zuid-Holland | waddinxveen

Wie kan ik helpen..

Hallo allemaal,

Ik ben een vrolijke en spontane jonge meid van 20 jaar. Vorig jaar juni ben ik afgestudeerd aan de opleiding SAW (sociaal agogische werker). Tijdens mijn stage heb ik op verschillende plekken stage gelopen. Ik heb stage gelopen op een zorgboerderij een dovenschool en een KinderDagCentrum (kdc). Hier liep ik op een groep waar kinderen zaten in de leeftijd van 2 tot 6 jaar met een verstandelijke en lichamelijke beperking. Op beide stages heb ik heel veel geleerd en ben ik er ook achter gekomen dat ik echt een baan wil vinden waarbij ik kan gaan werken met kinderen met een beperking. Na mijn studie heb ik nog geen vaste baan in deze sector kunnen vinden. Wel ben ik nog invaller gebleven op het KDC. Sinds december ben ik begonnen als nanny, 3 dagen in de week pas ik nu op een jongetje van 1 jaar (hij heeft geen beperking).

Ik heb het op mijn stages altijd erg naar mijn zin gehad, omdat er veel uitdaging in mijn werk zat. Je leerde de kinderen verschillende activiteiten en je zag ze groeien dat vond ik prachtig om te zien.

Bij mijn woonplaats staat Waddinxveen, dat is waar ik nu woon. Maar ik hoop eigenlijk een baan te vinden in de buurt van Zwolle, dan ga ik daar met mijn vriendinnen op kamers.

Ik hoop dat mijn verhaaltje jullie aanspreekt en dat ik iets en jullie voor mij kunnen betekenen.

Groetjes Danielle 

Direct contact

  • Hidden