Registeren
Janneke 40 jaar Noord-Brabant | Eindhoven www.jbdanceworks.com

(dans, beweging en spel) begeleiding en therapie voor kinderen, jongeren en volwassenen

Mijn naam is Janneke Bexkens en biedt dans, beweging en spel begeleiding en therapie aan voor jong en oud.  

Deze begeleiding of therapie biedt je de mogelijkheid om vrij te bewegen in de ruimte, te (her) ontdekken wat spelen betekent, het lichaam te voelen, zich durven te verliezen op muziek, spontaniteit te ervaren, expressief te zijn, zichzelf te laten horen en te laten zien in metaforen, symboliek, in beweging en in gedrag.

Via dans en beweging kom je direct in contact met je lichaam en word je je bewust van je signalen, blokkades en emoties. Je ontdekt de mogelijkheden en vaardigheden die je hebt en hoe je deze kunt gebruiken om zelf weer richting aan je leven te geven.  Het werken met het lichaam, de dans en bewegingen helpen je om meer in je lichaam te komen, te vertrouwen op jezelf en om meer bij jezelf te blijven. 

Indicatie:

Voor kinderen, jongeren en volwassenen met o.a. :

trauma’s, psychotische problemen, ADHD, rouwverwerking, lichamelijke problemen, eetstoornis, verslaving (uitgesloten zijn de ernstige vormen), slaapproblemen, PDDNOS, ASS, persoonlijkheidsstoornis, identiteit vragen, verstandelijke beperking, faalangst. Maar ook problemen in het omgaan met agressie, bij een negatief zelfbeeld, veel piekeren, slecht voor jezelf kunnen opkomen, concentratieproblemen, moeite met het uiten van je emoties, problemen na ziekte of leren leven met een ziekte of arbeidsgerelateerde problematiek zoals burn-out.

 

Direct contact

  • Hidden