Registeren
lieke rutgers 36 jaar Gelderland | Vaassen lieke503@gmail.com

Ervaren PGB’er (5 jaar) op zoek naar full time werk

Hallo,
Ik ben een enthousiaste, flexibele en zorgzame zorgverlener. Inmiddels heb ik als zorgverlener binnen de PGB vijf jaar ervaring. Ik heb full time voor twee gezinnen in de Over Betuwe mogen werken; een ontzettend leuk gezin met twee jongens (meervoudige handicap en klassiek autisme) en een energiek en warm gezin met een leuke meid (meervoudige handicap en PDD-NOS). Van beide gezinnen in 2015 afscheid genomen om te gaan reizen. En nu, bijna 5 jaar later, ben ik weer in NL en op zoek naar een nieuw gezin.
In 2012 ben ik afgestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Binnen deze opleiding heb ik mij gespecialiseerd binnen het Speciaal onderwijs. Ik heb meerdere stages binnen het SO gelopen en de minor Remediërend bewegingsonderwijs met veel plezier en positief afgerond.
Ik werk graag met kinderen/jongeren die extra begeleiding en support nodig hebben en samen, met de ouders/school/community te werken aan persoonlijke doelen om ze zo zelfstandig mogelijk te maken. Hierbij staat het welzijn en plezier van het kind voor mij bovenaan. Alle vooruitgang die zij binnen de persoonlijke ontwikkeling laten zien geeft mij voldoening en energie voor de volgende.

Hopelijk tot snel!

Groetjes,
Lieke

Direct contact

  • Hidden