Registeren
Myriam 57 jaar Limburg | Nuth www.spring-hulp.nu

Ieder mens is uniek! Ieder mens wil zelf zijn leven levend leven en soms heb je daar wat hulp bij nodig. Ik bied u hulp op maat!

Ik ben Myriam, getrouwd en moeder van 3 volwassen kinderen.
Door de universiteit van het leven te volgen -aangevuld met opleidingen, cursussen en workshops- beschik ik over een uitgebreide (levens)ervaring. Terugkijkend op mijn leven ben ik altijd nieuwe uitdagingen aangegaan hierdoor heb ik steeds meer ervaring opgedaan op emotioneel, persoonlijk en praktisch gebied. Daardoor ben ik "van vele markten in het leven" thuis.
Enkele van mijn kwaliteiten zijn: mensen begeleiden en/of ondersteunen in een voor hen "lastige" situatie. Denk hierbij aan: een luisterend oor bieden, structureren, organiseren, budgetteren van geld, structureren van tijd, plannen, het tijdelijk uit handen nemen van zorg.

Iedereen heeft in zijn leven weleens een moment waarin hij of zij niet weet wat te doen. Een moment waarin u wel wat hulp nodig heeft. De benodigde hulp kan op emotioneel, persoonlijk of praktisch gebied zijn.

Persoonlijke ondersteuning op praktisch gebied. Hierbij kunt u o.a. denken aan het structuren van uw persoonlijke administratie, begeleiding thuis en buitenshuis (hulp bij persoonlijke verzorging, bevordering sociale redzaamheid, bezoek huisarts/ziekenhuis, museum/wandeling), onderhouden van contacten met familieleden. Heeft u andere wensen? Laat het mij horen. Ik kijk of ik uzelf kan helpen, anders zoek ik samen met u naar een oplossing.

Persoonlijke begeleiding op emotioneel en persoonlijk gebied. Hierbij kunt u denken aan coaching en counseling.
We gaan samen kijken naar:
• Wat is het probleem? Een probleem is vaak niet dat wat het lijkt.
• Samen proberen we helder te krijgen wat precies uw vraag/probleem is.
• Wat is uw gewenste situatie? Bewust werken aan: Hoe ziet uw leven eruit zonder uw probleem, wat wilt u bereiken?
• De verandering! Loslaten van uw oude gewoontes en ontdekken van nieuwe vaardigheden.
• Leren hoe u uw leven zelfstandig levend kunt leven.

Direct contact

  • Hidden