Registeren
Sifra 30 jaar Gelderland | Zutphen

Missie: Als mens jouw eigen rol vinden in deze maatschappij en zoveel mogelijk regie over eigen leven (terug) krijgen. Jonge motivator met ervaring.

Beste zorgvrager,

Mijn naam is Sifra Opstal en ik begeleid mensen doormiddel van coaching gesprekken, praktische hulp, aan brengen van structuur in eigen leven, wandelcoaching, oefenen van dingen in de praktijk; bijvoorbeeld openbaar vervoer en goed voor jezelf koken.

Ik begeleid mensen die regie over eigen leven willen nemen maar dit door omstandigheden niet goed voor elkaar krijgen, bijvoorbeeld:

– Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt
– Jongeren die vast lopen rondom studie, werk of sociale leven
– Mensen met verstandelijke beperking of ASS

De begeleiding kan plaats vinden bij jou thuis maar we kunnen ook tijdens de begeleiding naar buiten gaan voor een ontspannen wandeling. Mijn ervaring is dat je meer ontspannen bent tijdens een gesprek als je beweegt.

Werk –en levenservaring

Mijn levenservaring is groot wat betreft de omgang met mensen met een beperking. Als klein kind woonde ik met mijn ouders in een woongemeenschap voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Het was dan ook niet vreemd dat ik, na een jaar werken in een lunchroom samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, besloot om de opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming te gaan volgen.

Tijdens de opleiding heb ik me gespecialiseerd in levensloop begeleiding bij ASS en hoe je sport & spel in kunt zetten als middel om maatschappelijke, sociale en persoonlijke doelen te bereiken. Tijdens en na mijn studie heb ik ervaring opgedaan als woonbegeleider, begeleider dagbesteding, activiteitenbegeleider, werkcoach en leidinggevende binnen een MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) bedrijf

Een andere passie van mij is het maken en delen van gezonde gerechten want wie goed voor zichzelf zorgt heeft energie om regie over eigen leven te nemen. Uit eigen ervaring heb ik gemerkt dat voeding een van de ingrediënten is voor een gezond en gelukkig leven.

Vriendelijke Groet,

Sifra Opstal

Direct contact

  • Hidden