Registeren
next 2 you mobiele dagbesteding Drenthe | Veenoord mbeekman1@live.nl

Next 2 you mobiele dagbesteding

Even voorstellen,

Mandy, 33 jaar, woonachtig in Veenoord Na mij studie ben ik gestart als Zzper in de zorg.

verzorgende IG en maatschappelijke zorg, na vier jaar te hebben gestudeerd ben ik met vol enthousiasme begonnen aan nieuwe avonturen’ het geeft mij voldoening en energie : iemands dag een beetje mooier maken dat is mijn werkgeluk

Tijdens mijn opleiding deed ik natuurlijk een aantal stages waarbij ik onder meer in contact kwam met mensen met een ernstig meervoudige beperking.
Daarnaast heb ik ook regelmatig vakantiewerk gedaan voor het begeleiden van lichamelijke en verstandelijke gehandicapten. Ik heb een brede achtergrond en kan mij vlot aanpassen aan verschillende doelgroepen.

Men omschrijft mij vaak als een sociaal en betrokken persoon met een groot inlevingsvermogen. Mijn creatieve geest helpt mij om telkens nieuwe activiteiten te ontwikkelen en ik vind het leuk om ook ideeën van anderen te verwerken. Met een gezonde dosis zelfvertrouwen sta ik stevig in mijn schoenen en ik ben niet snel onder de indruk van de omstandigheden
Ik kijk ernaar uit om met veel toewijding aan de slag te gaan. U kunt rekenen op een gemotiveerde en uiterst geschikte medewerkster.

Direct contact

  • Hidden