Registeren
Winsewida Groningen | Winschoten www.winsewida.nl

Winsewida is een zorgbedrijf gevestigd in Winschoten waar de hulpvraag van het individu centraal staat.

Winsewida is een stichting die zich ten doel stelt de participatie van mensen met een beperking te bevorderen middels het aanbieden van passende dagbesteding in een prettige werksfeer.

Winsewida biedt dagbesteding aan in overleg met de client op dagen en tijdstippen die bij de client en de thuissituatie passen en wij bieden dit, indien nodig, inclusief vervoer.

De locatie biedt ruimte en mogelijkheden voor het maken, assembleren en opknappen van houten tuinmeubels in onze werkplaats. In de werkplaats recyclen we ook gebruikt tuingereedschap. De locatie heeft een winkel, waar allerlei werkzaamheden verricht kunnen worden. Er is materiaal aanwezig om te mozaieken, schilderen, naaien, etc. Op de locatie kan sorteerwerk plaats vinden voor externe partners. We zijn bereid activiteiten te organiseren welke door de client worden gewenst. De locatie heeft genoeg ruimte en er is altijd een rustige plek waar men kan werken. 

Belangrijk in ons zorgbedrijf is sfeer en gemoedelijkheid. Iedereen moet zich prettig kunnen voelen. Daar streven we naar. Wij maken ons samen met u verantwoordelijk.

Direct contact

  • Hidden